logo

plovdivclubs.com

Черно парти с Пабло Ескобар отново в BLING
Черно парти с Пабло Ескобар отново в BLING

Черно парти с Пабло Ескобар отново в BLING

публикувана на 06.02.2018 10:48


Поредна дива седмица очаква посетителите на клуб BLING

 

След грандизоните партита с БНР и Спенс през изминалата седмица, идната отново се очертава като взривоопасна. Партито в BLING club ще бъде епично и ще бъде грях, ако го пропуснете. Два големи морски Юса пристигат в Пловдив - MADMATIC & Qvkata DLG, за да демонстрират нагледно кои са най-лиричните титани в хип-хопа! Качественият рап е гарантиран и ще звучи цяла нощ! 

 

В петък в заведението ви очаква второ жестоко парти "Black Medellin" в храмът на хип-хопА в Пловдив. Pablo и мацките му си поставят за цел, да взривят клуба от танци и емоция, а специална изненада ще е Marsboy Dee! Зад пулта ще е DJane Flamme, a тя също се е подготвила за нещо специално.  


„Пабло Ескобар” е една от най-популярните развлекателни фейсбук страници в България, с аудитория достигаща над 339 000 последватели, увеличаващи се седмично с над 2000 нови, както и Инстаграм профил, уебсайт, мобилно приложение и още под-страници. Поради големия интерес към това Пабло Ескобар, групата се занимава и с организацията на партита. Зад гърба им са няколко успешни евента в популярни клубове в София и Варна.

 

В събота в BLING ще бъде горещо. Очаква ви Dirtyfreaks & Yangfetish  .  Най-добрите хип-хоп танцьори ще завладеят дансинга, а за посетителите ще има страхотни промоции на алкохол.

Телефон за резервация - 0877 077 097

 

 


Седмична програма