logo

plovdivclubs.com

Джентаро стъпва за пръв път на сцената на BLING
Джентаро стъпва за пръв път на сцената на BLING

Джентаро стъпва за пръв път на сцената на BLING

публикувана на 24.01.2018 09:29

 

Дива седмица очаква посетителите на клуб BLING. На 25-ти в заведението ще гостува Джентаро, а ден по-късно клубът ще бъде вдигнат във въздуха от Боро Първи.

 

Джентаро ще се качи за пръв път на сцената на първия по рода си клуб за изцяло хип хоп музика "Блинг" в Пловдив.  Сета му ще включва култови парчета като "Моя Район", "Сам", "Тъмно Е", "Времето Е Пари" и още, като гостите ще имат възможността за пръв път да чуят и новите парчета от предстоящия му микстейп. Изпълнителят ще застане рамо до рамо с ветерана зад пулта Хила, който ще изненада публиката с изцяло нов и подобрен сет и няма да ви остави да си починете от здрав клубен и уличен рап.  Двамата са работили в тандем и преди на редица събития и евента обещава да е енергичен и изпълнен с емоции. 

 

В последния петък от януари черният диамант на Пловдив – BLING, ще бъде вдигнат във въздуха от дебютното участие на хип-хоп бомбата Боро Първи. На един дъх, най-новото попълнение в редиците на AdamandRecords, е готов да срути сцената с взривоопасни рими,  изстреляни директно от албумите „Добре дошли“ и „Добре заварили“.  Преди броени дни БОРО ПЪРВИ избухна с ново парче с Dim, по проект и с участието на Криско - „Мърдай“.  Тракът, който също ще тресе BLING на 26 януари, предизвика истински фурор и за три дни след официалната си премиера събра над 800 хил. гледания в най-известната музикална интернет платформа.  Най-верните фенове на варненският рапър ще чуят на живо още хитове като „Скивай се“, „КОТДОДИ“, „ПОСЛЕ Ш С Ч“, „ДОСКИВ“, а безспорната кулминация на вечерта ще настъпи, когато римите оживеят за „ЗА ТВА СЪМ РОДЕН“.  В дълбините на черната музика през цялата нощ, клубът ще потапя DJ George, а последните глътки въздух ще изпиват неустоимите диви от BiterZzz Twerk & Hip Hop.

 


Седмична програма