logo

plovdivclubs.com

LITER JACK и EMO на сцената на BLING
LITER JACK и EMO на сцената на BLING

LITER JACK и EMO на сцената на BLING

публикувана на 17.01.2019 02:39


Третата парти седмица от новата година стартира с изпълнители, които не спират да творят и да развиват своята дейност в Eвропейската столица на културата - ПЛОВДИВ2019

 

LITER JACK & EMO  отново се качват на сцената на #BLING в #ЧЕТВЪРТЪК (17.01). Двамата местни любимци ще изпълнят някои от съвместните си проекти, ще ви зарадват и с подбор от последните си тракове, но ще приготвят и от своите класики! 

 

Когато LITER JACK & EMO са при нас, стиловото разнообразие е гарантирано!  Още по-цветно в музикално отношение ще стане, когато SMOGB забие своите миксове.

 

ALEX x VLADI x Yangfetish 

В #ПЕТЪК (18.01) в клуба ще гостуват #TrapQueensTwins ALEX x VLADI, които все още търсят отговор на въпроса: К‘ъв е то‘я странен период, в който всеки иска да е #MAFIOT?! 

 

Най-музикалните близначки зарадваха феновете си с 4-ти трак от предстоящия им албум „#СамоЗаСвободни“,  парчетата им се радват на пълно одобрение и двечките не спират да жънат успех след успех. 

 

Затова ще разпръснат чар и глас от сцената на #BLING! Съвсем възможна е и появата на техните верни трап партньори от Rap-A-Holic Studio – момчетата от #YoungBBYoung, за да изпълнят заедно своите колаборации,  които са тотален хит. Компания зад пулта ще им прави #YANGFETISH

 

DJ George x TWERK Biterzzz 

В #СЪБОТА (19.01) финишираме седмицата с яко вдигане на градуси! 

 

 Не само защото DJ #GEORGE  ще пуска най-горещите хитове от топ стилове, но и защото sexy мацките от #TwerkBiterzzz окупират сцената, за да ни направят свидетели на предизвикателните си хореографии.  Положението е кристално ясно – #BOUNCE ще има зад пулта, BOUNCE ще има и пред него. 

 


Седмична програма