logo

plovdivclubs.com

Venci Venc: Bling e моето място в Пловдив (ВИДЕО)
Venci Venc: Bling e моето място в Пловдив (ВИДЕО)

Venci Venc: Bling e моето място в Пловдив (ВИДЕО)

публикувана на 10.11.2017 02:35

 

Черен килим, ултра висок клас пенливо вино в изискана обстановка прие гостите в най-новия клуб на Пловдив своите гости


Венци Векц, Пламен и Иво, Ива, Литър Джак, и един куп известни Dj на откриването на Bling под тепетата

 

Хитовият рап изпълнител Venci Venc`, който само преди броени дни пусна ново парче с Pavel и Криско - "Герои" бе част от откриването на най-новият клуб под тепетата. Нещо повече - единият от изпълнителите на "Само по татуси" разкри пред медиите в звездната нощ, че не е само е гост, но и част от проекта Bling. 

 

"За мен е чест, че бях поканен от Никола, да стана част от новия проект и без да му мисля приех. Смятам, че Bling ще вдигне левела в града, защото точно от това имаше нужда. Започнах още в началото с него, като поддържаме перфектни отношенияа, а сега заедно ще развием тази сцена. Очаквайте специалните Wellcome Black нощи. Ще се виждаме често", обеща Венци Венц. 

 

Никола Пайтаков пък сподели пред камерата на 359 Hip-hop, че усилията, които са вложили той, партнньорите и екипа му са страшно много."Буквално до последния момент нареждахме мебелите, въртяха се метли, за да може всичко да лъсне за гостите ни. Сега всичко е ТОП и е време да покажем на каква сме способни. В следващите месеци ни предстоят много изненади, като ще стартираме с Dim4ou, а още следващата седмица всички ще могат да усетят ритъма на Спенс." 

 

Club Bling бе дълго споменаваното име тази есен в хип-хоп средите, които даде заявка, че ще пали всяка вечер страстите в центъра на града. Малко след 23:30 часа пред бившия клуб Vogue се беше насъбрала сериозна тълпа, сред които имаше голям процент красиви дами, нетърпеливи да станата част от премиерата Блинг. Те бяха посрещнати с изискано пенливо вино Belaire, след което настанени от красиви хостеси. Сред официалните гости бе и рап иконата Litter Jack, който не пропусна да влезе в роля и да направи вечерта още по приятнма с десетките селфита за феновете си. 

 

 

Зад пулта на BLING застане DJ MATI, който бе приготвил нечуван взрив с най-покоряващите черни тракове. В тях със завладяващи танцови хореографии бе познатият и обичан хореограф на Emotion dance Class Виктор Гърков. Ритъмът на нощта диктуваше и една от резидентките на клуба – Djane Flammе, а спиращия дъха бас, уловен на най-пленителните TWERK диви, държс блингаджиите с широко отворени очи до ранните часове на следващия ден.

 

Внушителното откриване на BLING ще преле в петъчна хип-хоп експлозия с варненския поет Dim4ou оше тази вечер. Хийтмейкърът е подготвил селекция от най-култовите си парчета, с които е готов да взриви диамантената пловдивска сцена на 10 ноември.

 

На 11-ти ноември ще се състои първото по рода си Mask Off парти. Новата хип-хоп платформа на BLING ще стартира с участието на един от бащите на хип-хопа у нас – DJ Emotion, зад чийто гръб стоят проекти като „Сливенския кашкавал“ и „Ритъм басов“ на Big Sha и 100 Кила.

 

Вижте краткия трейлър от първите минути на Club Bling в Пловдив:



 

 


Седмична програма