logo

plovdivclubs.com

1..2..4...5... с Ангел и Моисей в Брилянтин
1..2..4...5... с Ангел и Моисей в Брилянтин

1..2..4...5... с Ангел и Моисей в Брилянтин

публикувана на 26.05.2012 09:42
 
И кой каза?... 1-2-3-4-5...10-11-12!! Абитуриенските тресат пода на клубовете, а в club Brilantin Ангел и Моисей забъркаха хуава бъркотия. Live vocal изпълненията за факторите приключи за сега в пловдивския Брилянтин. И като за последно лудницата беше шеметна, както в цял Пловдив естествено. Но тук хората се забавляват, пеят и танцуват, рожденни дни празнуват, куфеят и щуреят.

Няколко компании абитуриенти бяха заложили на Брилянтин, за да продълват балната си нощ по светски. Самият Ангел бързаше за вкъщи след изпълненията си, за да отпочине след вечерта и да се подготви и за своя бал, който бе на следващия ден, сподели той за plovdivclubs.com. "За пореден път се убеждавам - ПЛОВДИВ, СТРАХОТНИ СТЕ! НАЙ-ГОТИНИЯ ГРАД!", каза той пред всички. 
 

Наскоро изпълнителите започнаха да работях по дуетни песни с Криско, който споделя, че е удивен от талантливите Ангел и Мойсей - те просто бълват от нови идеи. Ангел и Моисей споделят,че са си най-добри приятели и обичат да прекарват времето извън светлината на прожекторите заедно. Харесва им да общуват с феновете си и извън сцената, затова и купоните им са обградени от приятни усмихнати лица и много танцуващи.

 

Получи се страхотно парти!

Може да се убедите сами от снимките тук!



Седмична програма