logo

plovdivclubs.com

А дано,ама надали
А дано,ама надали

А дано,ама надали

публикувана на 26.08.2013 01:43

От култовото пловдивско заведение- Брилянтин са  ви подготвили една голяма изненада за края този месец.Специално за вас те са поканили не кой да е, а eдна от най-обичаните родни поп звезди Владимир Ампов -Графа! Изпълнителят на „А дано,ама надали” ще се качи на сцената и ще напълни сърцата ви, а също така и ще развихри емоциите ви с парчета като "Дим да ме няма ", "Както искаш", "Кауза Пердута".

 

Влади ще изпълни някои от най-новите си песни, стари хитове в нови аранжименти, с които заслужено спечели през последните години почти всички възможни музикални награди у нас. Партито ще стартира малко след полунощ и ще продължи няколко часа. От Графа можем да очакваме само една страхотна вечер, наситена с българска музика и класно шоу.

 

Toзи петък! Брилянтин!

 

През октомври 2013г. Графа тръгва на национално турне в подкрепа на УНИЦЕФ. Турнето ще премине през 7 града и ще завърши с концерт на 12 ноември в Зала 1 на НДК.

 

„Първите години от живота на всяко дете са най-важни. Аз искам всички деца в България да живеят щастливи в семействата си - така, както аз съм имал възможността да израсна. Затова подкрепям УНИЦЕФ в работата им повече деца да растат здрави и щастливи заедно с родителите си.", споделя музиканта, цитиран от cross.bg.

 

Билетите за концерта в НДК ще се продават от 9 май в мрежите на eventim, ticketportal и билетен център НДК. Цените варират от 10, 15, 20, 30 до 40 лeва

 

 

 


Седмична програма