logo

plovdivclubs.com

БГ вечер с Тони на Разпети петък
БГ вечер с Тони на Разпети петък

БГ вечер с Тони на Разпети петък

публикувана на 13.04.2012 11:53

 

Част от младото поколение може да не е наясно коя всъщност е Тони, но тя със сигурност е оставила следа в българската поп музика и продължава да бъде част от нея. Диско клуб Брилянтин са ни подготвили участието на чаровната музикантка този петък.

 

Тя ще стане част от поредицата БГ вечери в любимото ни заведение. Миналата седмица на гости на първата серия български вечери беше Графа и без да преувеличаваме сякаш целия град беше в Брилянтин.

 

Тони е изпълнителката покорила родните ни класации със свежия си албум „Прераждане” и авторските и хитове „Всичко било е насън”, „Интернет самота” и „Както преди”. С дебютното парче „Всичко било е насън”, Тони нашумява в родния ефир. Песента покорява за кратко време националните радио и телевизионни класации.

 

През 2011 година певицата Тони с редица други известни на българската публика изпълните, спортисти и личности съвместно създават песента „How Long”, като я създават с цел да помогнат на децата боледуващи от аутизъм, а със събраните средства изпълните строят център за болните деца в Пловдив.

 

Освен доброволческите и дейности Тони е изключително лъчезарна, талантлива и креативна. Умее да забавлява публиката и да ги дарява с късче музика за душата. Нашия екип несъмнено ще уважи с присъствие поп идолката и с радост очакваме да ви видим с Великденски усмивки на дансинга.  

 


Седмична програма