logo

plovdivclubs.com

Брилянтин с ярко присъствие на сцената в Пловдив
Брилянтин с ярко присъствие на сцената в Пловдив

Брилянтин с ярко присъствие на сцената в Пловдив

публикувана на 13.03.2012 02:42

 

Диско бар Брилянтин направи своето шеметно завръщане на клубната сцена в Пловдив. Добре познатата верига нощни заведения отвориха врати на изцяло ново местонахождение с модерен интериор, но запазиха духа на якия купон.

 

Пловдив е познат с многобройните си поп-фолк заведения, но за онези от нас, които не залагат на ориенталските ритми е всеобщо известно, че в Брилянтин нощите са дълги, музиката качествена, а хората безгрижни. Като единствен нощен бар предлагащ ретро, диско, денс и фънки ритми под един покрив, Брилянтин предлага една разнообразна програма за своите почитатели, както ретро хитовете, така и ремикси на стари хитове на познатия на всички половдивчани DJ Rocco.

 

Този петък (16.03) в Брилянтин ще се слеят уменията не на един, а на трима приятели и професионалисти, MC KamenDj Giorgio B и Dj Vasquez, техният утвърдил се усет към музиката ще раздвижи телата ви и със сигурност ще ви изпълни музикално. Музикалното трио ще представи различни варианти на любимите ви хитове от 70-те, 80-те и 90-те.

 

Нощният клуб се различава от останали с това, че там наистина се държи на качеството. В Брилянтин няма да попаднете на ситуация, в която не можете да се обърнете, като персонала следи за капацитета на клуба и не допуска превишаването му с цел комфорта на клиента. Качество има и от страна на персонала, който работи изцяло за доброто изкарване на вечерта ви, като те самите ще допринесат за веселото настроение. Важно е да отбележим, че компромис в качеството на предлагания алкохол също няма. Въобще ако искате да си изкарате качествено вечерта, Брилянтин е мястото.

 

Нашият екип горещо ви препоръчва да се покатерите на ретро вълната и да плувате във водите на диско мелодиите, като ви гарантираме музикално пътешествие във времето.  

 


Седмична програма