logo

plovdivclubs.com

Да духнем свещите в Брилянтин
Да духнем свещите в Брилянтин

Да духнем свещите в Брилянтин

публикувана на 16.12.2013 03:19


Един от най-обичаните клубове в Пловдив-  бар Брилянтин има рожден ден тази сряда. Host на партито ще бъде Igrata, а специалните гости ще бъдат не един и двама.  На сцената ще блика романтика от момчетата от група No name- Георги Зайков и Дани Димитров.  Те ще представят на вашето внимание любимите поп и рок хитове в едно уникално изпълнение на акустични китари и вокал за една още по-красива вечер.


Зад пулта в заведението ще застане DJ G, а танците ще бъдат от балет FAME и небезизвестния Виктор Гърков. ВХодът за вечера ще бъде свободен за дами и студенти.


В клубната програма на Брилянтин- присъстват няколко любими на плводивчани партита. Всеки петък в заведението гостуват любими изпълнители на вече традиционната бг вечер, на която меломаните могат да видят и чуят на живо най-известните музикалниизпълнители у нас. Всяка сряда пък студентите в града са поканени на hip-hop студентска вечер, а четвъртъците от скоро са запазени за DISCO NIGHT партитата, специално за любителите на ретро музиката.


На 18-ти клуб Брилянтин кани всички свои приятели да духнат свещичките заедно! Забавлявай се!


Supported by Vibestars Bulgaria




Седмична програма