logo

plovdivclubs.com

Deep Zone Prodject тази вечер в Брилянтин
Deep Zone Prodject тази вечер в Брилянтин

Deep Zone Prodject тази вечер в Брилянтин

публикувана на 15.06.2012 02:06

 

Тематичните партита в “Брилянтин” са вече традиция, LIVE нощите също. Клубът събира меломани в центъра на Пловдив с най-доброто от българската сцена. Днес,  петък - Live Vocal вечер гости ще са не кой да е, а Deep Zone Prodject. Ако усетите трусове не се притеснявайте - няма пак заметресение. Това са парти трусове. Градът ни ще бъде разтърсен от Deep Zone с изненадващо шоу. Диджеят на най-модерната българска група - Диан Савов ще пуска зад пулта цяла нощ за вас заедно с резидента DJ Rocco. 

 

Както знаем, румънската музика в момента става все по-популярна в Европа. Българската група Deep Zone вече са част от най-голямата румънска музикална компания - Ротон, част от която са Inna, Akcent и куп други изпълнители.  С тях те ще атаквуат не само европейската сцена, но Северна и Южна Америка и Азия. Deep Zone планират лятно клубно турне в България и чужбина, на което ще представят новото си шоу и много нова продукция.

 

 

 

 

Партито в клуб Брилянтин  тази вечер както винаги ще бъде зашеметяващо! Очаква ме ви! Да накараме и Альоша да потанцува с нас!


Седмична програма