logo

plovdivclubs.com

DJ Lil Mama и Играта в Брилянтин
DJ Lil Mama и Играта в Брилянтин

DJ Lil Mama и Играта в Брилянтин

публикувана на 30.09.2013 12:59

 

Тази седмица в клуб Брилянтин ще се състоят две лайф партита. Първото ще бъде в сряда, когато са традиционните студентски партита. Хип-хоп срядата ще  заблести с присъсътвието на  рапърът Играта и страхотната диджейка- Lil Mama.

 

Уникален денс спектакъл ще съсътства купонът, тъй като специален гост ще бъде четвъртата половинка от Cental side- Виктор Гърков. Входът ще бъде свободен за дами и студенти.

Всеки петък сцената на Брилянтин е запазена за български изпълнители. Този Live vocal петък, ще ви забавлява Преслава Мръвкова- PURCY, чиято звезда изгря в „Мюзик Айдъл”. Тя ще пее любими световни и родни парчета, специално подбрани в добре подготвен плейлист.

 

Прекрасната млада изпълнителка ще изпее и личното си парче "Feel better". Самата тя автор на музиката и текста към песента, а аранжиментът е дело на Мага. "Feel Better" е послание за хармония и усмивка. Въпреки доловимото фънк звучене, парчето трудно би могло да бъде ограничено от стил. Бягството от клишираните  концепции е присъщо за госпожица Мръвкова, която се стреми да изразява своите емоции на езикът, който владее най-добре – този на музиката.

 


Седмична програма