logo

plovdivclubs.com

Freestyle Battle и Миленита в Брилянтин
Freestyle Battle  и Миленита в Брилянтин

Freestyle Battle и Миленита в Брилянтин

публикувана на 28.04.2014 11:30

 

Една радостна новина за всички пловдивски фенове и ценители на фрийстайл-а- FREESTYLE BATTLE SERIES 2014 започнаха. Първата серия бе на 10-ти април в Клуб Грамофон и бе спечелена от Homelesz  в много оспорван финал срещу Сахата.  Тази сряда предстои 2-ри батъл, който ще се проведе в клуб Брилянтин.


Организатори на събитието са "Сам Съм Си Рекърдс". В продължение на няколко месеца, до началото на лятото, на сцената на клубове от цялата страна, те се организират 12 състазания по фрийстайл. Победителите от тези турнири, ще спечелят направата и записа на песен във СамСъмСиСтудио, както и правото да се класират във Финален турнир, който и тази година традиционно ще се проведе във Варна. Победителят в този турнир ще грабне 1000 лв. и ще стане шампиона на FREESTYLE BATTLE SERIES 2014. 


Повече инфо и как да участвате вижте ТУК. Събитието, разбира се, е със специалното участие на СПЕНС!

 

В петък в Брилянтин ще гостуват Миленита и Funky Miracle. Певицата и момчетата от бандата си обещават танцувални парчета, обилна почерпка и огромно количество положителни емоции. Те са ви подготвили микс от неочаквано зареждащи версии на  "Вевеве, сеир, беге”, „Да ти го начули” "Пия за Мария" и още песни за наближаващото лято и .... море. 

 

П.П. На събитието си гледайте в краката за „ Черни котараци“ ... да не ги настъпите.


Забавлявай се!



Седмична програма