logo

plovdivclubs.com

Излезе първото видео на Богомил от Х-фактор
Излезе първото видео на Богомил от Х-фактор

Излезе първото видео на Богомил от Х-фактор

публикувана на 06.06.2012 02:46

 

Днес стартира премиерата на първото видео на 15-годишният Богомил Бонев от Х-фактор.


Песента е под заглавието „Спри”. Основният сюжет на дебютното видео се разиграва сред цветовете на градската street културата. За фон отново са избрани графити и разбира се подкрепата на познатите ни вече младежки марки Rockacoca и Canyon от клипа на Рафи Бохосян. Динамиката е преплетена с любовна тийн история, разиграна благодарение на фрийрън формация Zero Gravity и танцьорите от Dance Zone Studio.Режисьори на видеоклипа са Атанас Генов и Евгени Тодоров.


"Спри" съвсем не отговаря на предстоящите изненади след Х фактор за изпълнителите. Скоро нашумелите таланти излизат със свои парчета. До броени дни Александра Апостолва (Sunny Alexa) ще грее с първия си сингъл, подробности за който се пазят в тайна. Финалистите Ангел и Моисей, за които вече се знае, работят съвместно с Криско. Парчето им набира скорост след последните заснети кадри за клипа. Това лято се очертава наистина свежо и изпълнено с топли емоции и горещи хитове.

 

Повечето от нашумелите млади изпълнители може да срещнете в клубовете на Брилянтин в цялата страна. От PlovdivCLUBS пък ще ви информираме със снимки и видео за всички случващо се в града ни, а сега вижте първото видео и най-новата песен на Богомил:

 


Седмична програма