logo

plovdivclubs.com

Криста ще бъде гост в Брилянтин
Криста ще бъде гост в Брилянтин

Криста ще бъде гост в Брилянтин

публикувана на 21.06.2012 02:33

 

Младата поп изпълнителка Криста, която е първото откритие на създадения от Мария Илиева продуцентски лейбъл "Стерео стая", ще представи една от новите си песни - "За теб" в диско-бар Брилянтин на 22-ри този месец. Очакваме тя да изпълни съвсем нови варианти на синглите „Това, което искаш”, „Имам” и други както и най-големите световни поп/соул/фънк хитове на Бионсе, Алиша Кийс, Майкъл Джексън , Стиви Уондър и др.

 

Най-новото видео на Криста носи името "За теб" и излезе официално в края на месец март. Песента е написана специално за нея от младата изпълнителка и композитор Rachel Row (дъщеря на Камелия Тодорова). Видеото към песента  е дело на топ-режисьора Валери Милев, направил някои от най-добрите български видео клипове.  Съвсем скоро очакваме от певицата и албум.

 

През месец май Криста изпя "Отново е лято" заедно с Калин Вельов. Радиосингълът е 7-ми поред от соло албума му "2 Лица".Клипът към парчето е записан в къмпинг "Градина". Освен Криста в новия летен хит се включва и Цветан Недялков от "Ку Ку Бенд"

 

 

 


Седмична програма