logo

plovdivclubs.com

Кристина Димитрова и Орлин Горанов гостуват в Брилянтин
Кристина Димитрова и Орлин Горанов гостуват в Брилянтин

Кристина Димитрова и Орлин Горанов гостуват в Брилянтин

публикувана на 08.07.2014 09:20

 

Този петък ще бъде специален. Специален за много хора. В града на тепетата пристигат две музикални емблеми за българската музика. В клуб Брилянтин гостуват Орлин Горанов и Кристина Димитрова.

 

Те ще поднесат на пловдивчани вълнуващите и назабравими песни,обичани от няколко поколения. Вечерта ще бъде изпълнена  с невероятно усещане за музикално съвършенство и осезателно сценично присъствие. Кристина и Орлин, разбира се, ще изпълнят някои от най-големите български хитове като „Детски спомен”, „С днешна дата”, „Плюс и минус”, „Шепа пясък”, „Ако си влюбен”, „Аз и ти“, „Милион и едно“ и други. 

 

На сцената в заведението ще се качи един от най-обичаните български дуети в родната естрада. Те винаги са трогвали публиката и са оставяли траен спомен в сърцата на хората с красивата си музика и незабравимото си сценично присъствие. Не се съмняваме, че и този път ще е така!

 

Екипът на Брилянтин Пловдив не спира да предлага на хилядите си почитатели, страхотни гост-изпълнители и мега приятна атмосфера. Забавлявай се!

 


Седмична програма