logo

plovdivclubs.com

МИХАЕЛА ФИЛЕВА и NICKNAME в Брилянтин
МИХАЕЛА ФИЛЕВА и NICKNAME в Брилянтин

МИХАЕЛА ФИЛЕВА и NICKNAME в Брилянтин

публикувана на 27.03.2014 12:26

 

Този петък (28-ми март) в клуб Брилянтин ще грее усмивката на Михаела Филева. Певицата ще бъде в команията на Nickname, а събитието ще е част от тадиционните  лайф-вечери в заведението.

 

Михаела Филева за първи път се показа на музикалната сцена, като участничка в музикалното предаване X Factor. За жалост още в началото на големите концерти България не оцени таланта ѝ. Но за сметка на това Графа, тогава музикален продуцент на формата, оцени нейните заложби и тя стана от неговия лейбъл Monte Music. От тогава насам кариерата ѝ е само във възход. Във всяко едно отношение - прави хитове и всеки път изглежда по-добре и разбира се, печели дъжлимите ѝ награди за това. 

 
 NickName (Николай Бакалов) е много от скоро в компанията на Графа, но това не му пречи да доказва таланта си и да си отвоюва полагащото му се място на музикалната сцена в България, а защо не скоро и в чужбина. До сега, в Monte Music, NickName има един солов проект - "Сънят е забранен". Песента е по негова музика, а талантливите Любо Киров и Графа са му написали текста. Песента има доста хитов потенциал сред целевата аудитория на изпълнителя и се радва на любов от страна млади почитателки и почитатели. 
 
 Този месец двамата се "съюзиха" и ни и поднесоха прекрасен проект- "Има ли начин". Режисьор на видеото е Васил Стефанов. Музиката, текстът и аранжиментът на песента са дело на Графа, който многократно ни е доказал, че наистина има и талант и усет за такъв тип романтични песени.

 

Елате и ги вижте на живо- Михаела Филева и Nickname! Петък, диско бар Брилянтин! Забавлявай се!

 

 


Седмична програма