logo

plovdivclubs.com

На море с клуб Брилянтин
На море с клуб Брилянтин

На море с клуб Брилянтин

публикувана на 11.08.2012 01:33

 

В три последователни вечери най-големите звезди на българската попмузика ще изнесат поредица от рецитали в морския “Брилянтин” на Слънчев бряг. Началото ще постави Любо Киров, бившият вокалист на “Те”, който ще се качи на сцената на клуба на 15 август, сряда. В уникалния си проект, част от национална обиколка, певецът е съпровождан от Калин Вельов на ударните инструменти, пианиста Живко Петров и китариста Ангел Дюлгеров.

 

Следващата нощ – 16 август, четвъртък, е запазена за хита на лято 2012 “Дим да ме няма” и неговия изпълнител Графа с обичайните заподозрени - Борислав Бояджиев, известен като DJ Borche, Теа от Teabo Project и екзотичната Индира.

 

Специално за Брилянтин , Графа и екипът му са направили нови летни аранжименти на част от песните в репертоара му. Очертават се незабравими горещи нощи със страхотна българска музика и класно шоу.

 

На 17 август, петък, в диско-бара на “Какао бийч” ще се изяви и гранд-дамата на българския поп Мария Илиева. Тя ще бъде съпровождана от атрактивен балет, както и младите изпълнители Kриста и B.O.I.A.N. Mария Илиева ще изпълни както своите хитове, така и кавъри по световни ар енд би класики, разкриват домакините от “Брилянтин”.

 

 


Седмична програма