logo

plovdivclubs.com

Нели Петкова в Брилянтин за началото на почивните дни
Нели Петкова в Брилянтин за началото на почивните дни

Нели Петкова в Брилянтин за началото на почивните дни

публикувана на 26.04.2012 12:27

 

Всяка седмица с голямо удоволствие PlovdicCLUBS ви представя артистите в диско клуб Брилянтин. Много се радваме когато се лансират българските изпълнители и още повече когато виждаме, че интереса към поп музиката расте и големи групи млади хора уважават и оценяват родните продукции и певческите умения на изпълнителите.

 

Тази седмица, в петък-27 април на сцената на Брилянтин ще се качи не само изключително талантливата певица, но и до краен предел заредената с чар и харизма Нели Петкова. Бившата вокалистка на Ку-Ку бенд от вечерното предаване „Шоуто на Слави” ще покори любителите на БГ звученето с неповторимия глас, с който Нели се извисява. Младата изпълнителка не веднъж е показвала огромния талант, който притежава в национален ефир съпроводен с кокетната визия на млада дама.

 

Таланта на Нели възниква и се развива в пред-балканския град Карлово, като тя започва да се занимава с музика от ранна възраст, а сред любимите и стилове са Странджанските и Тракийските фолклорни песни, които показват мощта на гласа й.

 

Клуб Брилянтин е място, на което гласа и визията на Нели Петкова ще пасне перфектно с публиката и обстановката. БГ вечерите в Брилянтин набират все повече инерция с всяка изминала седмица, а наш екип с нетърпение очаква петъшното събитие, чрез което ще сложим начало на дългата почивни дни, които отново ни очакват.  

 

 

Автор Надя Глушкова


Седмична програма