logo

plovdivclubs.com

P.I.F. и Мастило рамо до рамо в Брилянтин (снимки)
P.I.F. и Мастило рамо до рамо в Брилянтин (снимки)

P.I.F. и Мастило рамо до рамо в Брилянтин (снимки)

публикувана на 17.05.2014 02:31

 

Чаровната Вики в компанията на колеги си от "Мастило"  изпълниха  най-добрите си парчета абсолютно на живо вчера вечерта в Брилянтин Пловдив. Усмихнатата певица се качи на сцената в Live вечерта малко след 01:00 часа и веднага вдигна настроението до тавана. Минути след старта в клуба нахлуха и група P.I.F., които малко по-рано през вечерта имаха участие в града под тепетата. Вокалистът Димо Стоянов и ексцентричният барабнист Атанас Касабов се залепиха до колегите си и не спряха да се шегуват през целия лайв. Наско попита Десо дали ще го вземе като барабанист в Мастило, а китариста даже не се и замисли.

 

Вики пък не спря да вдига наздравици за ПИФ-овете. След края на изпълнението Димо и Вики се преобразиха като водещи за plovdivclubs и взеха доста интересно интервю от своите колеги, което може да видите малко по-късно.

 

 По време на шоуто Вики реши, че мъжката компания на сцената й е малко и си избрама двама високи младежи, които да вдигнат адреналина сред женската аудитория в Брилянтин. През по-голямата част от вечерта тя се снимаше и поднсяше микрофона на феновете си, за да пеят заедно с нея.

 

Група Мастило или Mastilo Music дават шанс на млади изпълнители да изгреят на голямата сцена. Под своето крило те са взели група NI.co,Нина Илиева, Албена Танева и Пламен Добрев. Само преди месец излезна е новото видео към песента "Довиждане" на Албена и Ni.co. Музика на песента e на Ni.co и Десислав Данчев - Десо, текстът на Ni.co и аранжимента е разбира се на Десо.

 

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

 

 


Седмична програма