logo

plovdivclubs.com

Светльо Хиподилски разцепи Брилянтин на две
Светльо Хиподилски разцепи Брилянтин на две

Светльо Хиподилски разцепи Брилянтин на две

публикувана на 02.02.2013 03:34

 

Вчеращното парти в Брилянтин беше направо зловещо. Светльо и компания се изкъртиха на сцената на заведението на пъпа на Пловдив пред уникалната пловдивска публика. Барът беше препълнен от всякъде още преди 12:00 часа, а пред заведението се виеше огромна опашка от хора, които искаха да видят  бившия кандидат за президент на България.

 

Свалиха се всички задръжки и партито започна с уникален старт, директно всички бяха изтреляни на върха от Хиподилски, за който думата "разгряване" явно не съществува.

 

Светльо зарадва с  колоритни песни от репертоара си - „Боли ме Гъ.Зъ.", "Ела ми го фани", "На 20км от Бургас", "Ново 20", като естествено не пропусна да осмее комерсиалните Криско и Миро, че дори и Веско Маринов. Светьло поздравяваше през цялото време родните ни политици и вдигаше колоритната публика на крака с всяко свое изказване. Феновете му не спряха да скандират през цялата нощ "Светльо президен але - але", а пред музикантите се вихрище уникално пого.

 

Събитието беше запомнящо се, тъй като меломаните се забавляваха истински. След концерта публиката не си тръгна както се случва обикновено, а продължи да се забавлява с колоритните музиканти и да се черпи заедно с тях.

 

СНИМКИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

 

 


Седмична програма