logo

plovdivclubs.com

Тази седмица Брилянтин ще се разтресе
Тази седмица Брилянтин ще се разтресе

Тази седмица Брилянтин ще се разтресе

публикувана на 13.01.2014 12:13

 

Тази сряда, в клуб Брилянтин, студентското парти ще бъде отново на ниво. Вечерта ще бъде много танцувална, оново с балет Fame, подкрепени от мъжкото рамо на неотразимият Виктор Гърков-VIKO! Зад пулта в звездния бар ще застане DJ Groovy, който ще нажежи парти настроението и ще подгрее всички със специално подбрани сетове. Входът ще бъде свободен за дами и студенти.

 

Hip-hop партито в Брилянтин с еорганизира от Vibestars Bulgaria!

 

Вече традиционна четвъртък вечер  "DISCO NIGHT"- партито за любителите на ретро музиката. Ще можете да се забавлявате с най-добрата музикална селекция от 80’те и 90’те. Пултът, грамофоните и винилите ще бъдат в ръцете на добре познатите DJ Rocco, DJ Stanley и DJ Iv.

 

Продължаваме с петък и Live vocal night, когато на заведението гостуват Тони и Светлин Къслев! В края на 2013-та те пуснаха първата си песен "Аз искам" в ефир и тя  стана химн на тазгодишната благотворителна кампания на Holiday Heroes. Музиката и аранжиментът са на Светльо, а за Тони това е първа песен на български от две години. 


Тони е изпълнителката покорила родните ни класации със свежия си албум „Прераждане” и авторските и хитове „Всичко било е насън”, „Интернет самота” и „Както преди”. С дебютното парче „Всичко било е насън”, Тони нашумява в родния ефир. Песента покорява за кратко време националните радио и телевизионни класации.


Тони е изключително лъчезарна, талантлива и креативна. Умее да забавлява публиката и да ги дарява с късче музика за душата. Нашия екип несъмнено ще уважи с присъствие поп идолката и с радост очакваме да ви видим там!

 

 


Седмична програма