logo

plovdivclubs.com

Тони подготвя бум с американски музиканти (видео трейлър)
Тони подготвя бум с американски музиканти (видео трейлър)

Тони подготвя бум с американски музиканти (видео трейлър)

публикувана на 14.04.2012 02:14
 
Певицата Тони направи един дълго чакан дебют на пловдивската сцена. Изпълнителката на "Всичко било е на сън" бе гост на BG вечерите в Брилянтин. Тони зарадва всички свои фенове с част от песните си от първия си албум „Прераждане”- „Интернет самота”, „Както преди”, „Сега грешиш”, „Всичко било е насън”.
 
PlovdivCLUBS взе кратко интервю от певицата, която раказа пред нас, че крие много изненади за това лято и по-специално началото на юни. "Подготвя специална музикална изненада с американски колеги, но не пожела да разкрие повече за плановете си, защото всичко е още в зародиш. Идеята ни е само от 2 дни и вие научавате първи. Тази вечер в Пловдив ще изпълним част от него на пиано, но това няма да е всичко", каза Тони.
 
Песните на Тони са част от големите инициативи на  I can too. 
 
Тони изказа голямото си нетърпение за участието си в Пловдив. Личеше си, че се вълнува и изгаря от желание да се качи на сцената, след като дълго време бе далеч от прожекторите. Държи на българската музика и ще продължава да я подкрепя, затова тя заслужава сега и нашето внимание. 
 
 
Вижте видео интервюто и трейлъра от петъчната вечер в Брилянтин:



 

Седмична програма