logo

plovdivclubs.com

Три пъти ура за БГ нощите в Брилянтин
Три пъти ура за БГ нощите в Брилянтин

Три пъти ура за БГ нощите в Брилянтин

публикувана на 03.04.2012 10:49

 

С настъпването на пролетта разцъфтяват и предложенията на свежите места, като диско клуб Брилянтин, от които валят нови идеи. С голяма радост искаме да ви уведомим, че БГ вечерите в Пловдив се завръщат с пълна сила.

 

Като един от най-силните представители на българската поп музика, Графа ще представи новите си музикални проекти пред пловдивската публика в петък, а софийските му фенове могат да го слушат в сряда.

 

Освен, че Графа прави невероятни дуети с красиви български поп звезди ами и разтуптява сърцата на мнозина влюбени и не влюбени дами. Сравняван с Justin Timberlake родният ни изпълнител притежава вокалните възможности да ни вкара в хармония с песнопойните птички и пчелички.

 

Кариерата на Графа се развива зрелищно, като през 2008 артиста си основава собствена продуцентска къща, от която излизат успешни хитове и звезди покоряващи българската сцена. Последния проект на поп певеца бе съвместната му работа с „Монте Мюзик” и първият сезон на музикалния формат “X Factor” в България, който пожъна огромен успех.

 

Годината за изпълнителя се очертава да е пъстра, като Графа планира турне през 2012 и самият той казва, че ще се отдаде на участия. Няма какво да ви убеждаваме, комбинацията от страхотен български изпълнител с любимото на всички ни нощно заведение Брилянтин може само да ни остави заситени и жадуващи за още бг музика.

 

Следете програмата на диско клуб Брилянтин в PlovdivCLUBS. Ще ви издавдем, че следващата седмица на гости ще е певицата Тони. Очаквайте веселяшки снимков и видео материал от нашия екип.

 

 


Седмична програма