logo

plovdivclubs.com

Целувката на Дони и Нети в Брилянтин
Целувката на Дони и Нети в Брилянтин

Целувката на Дони и Нети в Брилянтин

публикувана на 28.01.2013 03:51

 

Брилянтин са винаги различни със своите Live vocal вечери. Те показаха това и този петък със своите гости - звездното семейство Дони и Нети. Артистите са едни от най-колоритните, различни  и истински личности на българската сцена. 

 

Дони и Нети изпълниха своите известни дуетни песни „Този филм”, „Има време”, „Целуни ме”. Освен тях публиката имаше удоволствието за първи път да чуе най-новата песен  „Тайна” с участието на Мая Бежанска, която кротко стоеше в ъгъла до тях и препяваше през цялото време.

 

Триото показа страхотно настроение с усмивка и зареди заведението с нея, в една изключително свежа и различна вечер, в която не липсваше нищо. И тримата получиха прегръдки, аплодисменти и благодарности за прекрасната вечер от публиката.

 

В края на лайф изпълнението, присъстващите скандираха името на Дони, който си позволи да изпее от сърце една любима българска песен с помощта на публиката. Дони прегърна Нети, която се разтапяше при всеки допир с колоритния повец.

 

Ненадейно от публиката се чу глас "Горчиво" и целият клуб завика в ритъп "Гор-чи-во". Пролича си, че дуета се притесни, но изпълниха молбата на нейно величество публиката, а апаратите защракаха като луди.

 

СНИМКИ от вечерта на 25/01/2013 може да видите тук!

 


Седмична програма