logo

plovdivclubs.com

Васил Найденов гост на Брилянтин през март
Васил Найденов гост на Брилянтин през март

Васил Найденов гост на Брилянтин през март

публикувана на 02.03.2013 03:06

 

Звездният клуб Брилянтин в Пловдив за пореден път ще накара почитателите на родната поп музика да ликуват през месец март. „Те карам да вибрираш”  и пролетно настроение нахлуват още на 6-ти, когато гости са Ice Cream. Хитмейкърите винаги знаят как да надъхат публиката да се забавлява и се раздават така, че купонът да бъде на шест.

 

Ето и подаръка на дамите за 8-ми март (петък). Каква по подходяща атмосфера за празника от тази украсена с нежния глас на Тодор Гаджалов. Победителят в "Гласът на България" ще изпълни свои парчета, както и няколко златни кавъра.

 

Един от най-популярните изпълнители и продуценти в България - Криско, ще очакваме на 13-ти март (сряда). Разбира се, той ще изпълни своите най-големи хитове  за пловдивските си почитатели. „НЕ ДЪЛЖА НИЩО”, „РАЗРЕШЕНА ЛЮБОВ” и „ПОЧИВНИ ДНИ” са само част от култовите парчета на рапъра.

 

В средата на месеца 15-ти (петък), гласът на Васил Найденов и "Сбогом моя любов" ще се носят из Брилянтин. Публиката определено няма да стои тиха и ще припява добре познатите текстове на музикалната легенда. Едно име, което  всички знаят – Васил Найденов!

 

Внимание! Внимание! Рязка промяна в стила и BIG SHA излиза на сцената на 20-ти март. Обстановката ще се нажежи до червено! Има опастност от пълно избухване! Адреналин е думата описваща най-точно партитата на BIG SHA.

 

Специалната изненада на 22 март ще бъде Миро. Няколкочасов лайф с най-добрите песни на БГ изпълнителят и много пролетно настроение. 29-ти март е запазен за 100 Кила и Лора Караджова.

 

Забавлявай се!

 

 

 


Седмична програма