logo

plovdivclubs.com

Васил Найденов подлуди Пловдив
Васил Найденов подлуди  Пловдив

Васил Найденов подлуди Пловдив

публикувана на 01.02.2014 03:52

 

Ексцентричният поп идол на женската част направи истински фурур снощи вечер в клуб Брилянтин.  Препълненият бар побра  повече хора, отколкото някога е събирал, а сигурно 90% от тях от нежната половинка. Дамите не спираха да напират към сцената и да се снимат с Васил Найденов, който обаче не ги отблъскваше, а най-приятелски обръщаше внимание на всяка дама.

 

"Всичко започва в Пловдив. Така беше едно време. Когато започвахме някое турне, то задължително стартираше от тук и ако не минеше добре, то и всичко ни тръгваше така. Затова Пловдив толкова го обичам, защото вие сте истински“, каза още с качването си на сцената Васил Найденов.

 

Той бе "грабнат" още с появяването си от своите фенки, които му подариха цветя, а после не спряха да се напират да се качват на сцената, за да се докоснат до него.  Една от тях даже подари на своя любим да се качи на подиума с музиканта и да запее заедно с него.

 

Над 30 мин не стигаха на Найденов да си проправи път през заведението след края на изпълненията.

 

Васил Найденов бе повече от час и двайсет минути на сцената в Брилянтин и изпълни своите вечни рефрени, а  тръгващите си от заведението си пееха „Сбогом, моя любов“ на път за вкъщи!

 

ВИЖТЕ ВСИЧКИ СНИМКИ ТУК.

 

ОЧАКВАЙТЕ ВИДЕО ОТ LIVE VOCAL NIGHT  В КЛУБ БРИЛЯНТИН С ВАСИЛ НАЙДЕНОВ.


Седмична програма