logo

plovdivclubs.com

Вибриращите Ice Cream в Брилянтин
Вибриращите Ice Cream в Брилянтин

Вибриращите Ice Cream в Брилянтин

публикувана на 13.05.2013 09:37

 

Тъкмо за идващите жеги, малко преди да се разтопите, група ICE CREAM ще ви охладят със страхотните си хитови парчета! Групата ще се вихри на сцената на клуб Брилянтин , тази сряда на традиционното HIp Hop students party! 

 

Ice Cream  са в състав  Елена Брусарска, Виктор Николов, Даниел Димитров – Ice и Малин Миланов. Първият им официален запис се казва „I scream” („Аз крещя”), както и е било замислено името на групата в началото.  Група Ice Cream взривиха музикалното пространство с хита си „Завинаги Заедно” с гост вокал Димо от PIF , който достигна първо място в класациите на българската музика! От 2007г. до 2012г. групата спира да твори, но имат неочаквано завръщане точно в началото на 2012г. с песните „Мисля си”(която за един ден парчето генерира 30 000 гледания в интернет), “Whant some Ice Cream?” , „Влюбени във свободата” и „Да те карам да Вибрираш”, която също направи фурор с 2 милиона гледания за седмица.

 

Ice Cream са едни от най-запомнящите се хип-хоп изпълнители, които предоставят на публиката си парчетата, от които тя има нужда! Насладете им се! 

 

 


Седмична програма