logo

plovdivclubs.com

Affection на сцената на Central Perk
Affection на сцената на Central Perk

Affection на сцената на Central Perk

публикувана на 20.01.2014 02:31

 

На 25-ти на сцената на Central perk ще излезнат група Affection. можете да се забавлявате в ритъма на акустични китари в любимото ви заведение. Добре познатата група, заредена с желание за един голям КУПОН !

 

Affection са в състав Георги Йонков,Цветан Попов,Георги Върбанов и Красимир Мечев. Те са създадени през далечната 2005 година като трио. През 2006-та печелят втора награда на фестивала в Несебър за песента "На тъмно", а през 2007-ма са на трето място с парчето "Гледам". Малко по-късно съставът на Affection се променя на: Георги Йонков (вокал, китара), Цветан Попов (вокал, китара, бас), Георги Върбанов (вокал, бас) и Красимир Мечев (вокал, барабани). През 2008 година издават албума "Бяло". Вторият им албум "Истински" излиза през 2012-та.

 

Само ако сте били на тяхно участие бихте могли да вникнете в същината на това, което правят, а то съвсем не се състои единствено от измисляне на текстове и обличането им в мелодия. С тях можете да усетите разликата между пеенето и пеенето с призвание, между стоенето на сцената и одухотвореното присъствие пред публика. Всичко това, си има своето обяснение, разбира се и то се крие в ярката личност и аура на всеки един член на групата. И когато тези личности обединят талантите си в една цел, това, което се получава, като краен резултат заслужава адмирации, уважение и цялата обич на хората, ценящи истинските неща. Понеже те го правят за нас, за това да бъдем заедно с тях в онзи по-хубав и извисен свят, където музиката и сбъднатите мечти се сливат…


Affection на сцената на Central Perk! Не ги пропускайте!

 


Седмична програма