logo

plovdivclubs.com

Едно хубаво местенце-Central perk
Едно хубаво местенце-Central perk

Едно хубаво местенце-Central perk

публикувана на 06.01.2014 01:42

Какво ни очаква през този месец в Central perk? Караоке, live вечери, Белот турнир, надпяване, Quiz night, специален куиз, twister,няколко мини лайф концерта и разбира се прекрасна атмосфера на чаша кафе или вечерно питие.

 

За QUIZ: вечерите запишете своя отбор за участие в Quiz вечерите на Central Perk. Той може да се състои от 1 до 6 човека, а заявката се прави както онлайн, така и на място в заведението. Отговаряйте правилно, забавлявайте се и спечелете награди!


За караокето:  Ако имате музикални умения като Фийби, смели сте на сцената като Моника, усещате музиката като Рос ? Включете тогава в приятелските караоке вечери  на Central Perk? Впечатлете с талант или се забавлявайте със сладка непохватност. Във всички случаи ще бъдете звездите на вечерта. Всяка сряда от 21:00 часа.


Младата госпожица Михайлова ще пее за всички Приятели всеки понеделник от месеца. Прекрасният й глас да заслужи вашето внимание и аплодисменти... Вторниците пък са запазени за Тони Ковачева и Момчил Атанасов.....



 Всяка събота в заведението ще гостуват изпълнители, които ще изгреят на сцената, зад а ви накарат да се чуствате добре и да се забавлявате! Този месец това ще бъдат Pulse, Affection и Summers bees.

 

 

 


Седмична програма