logo

plovdivclubs.com

Събота, на сцената в Central Perk струните ще вибрират здраво
Събота, на сцената в Central Perk струните ще вибрират здраво

Събота, на сцената в Central Perk струните ще вибрират здраво

публикувана на 09.10.2013 03:38

Тази събота на сцената в Central Perk струните ще вибрират здраво, за да се изкефим максимално на най-големите  хитове eдна супер група, представени ни от Affection- Георги Йонков, Цветан Попов, Георги Върбанов, Красимир Мечев. Те ще направят life tribute на Pearl Jam.

 

Но как да ви ги опишем?  За тях казват следното: " Само ако сте били на тяхно участие бихте могли да вникнете в същината на това, което правят, а то съвсем не се състои единствено от измисляне на текстове и обличането им в мелодия. С тях можете да усетите разликата между пеенето и пеенето с призвание, между стоенето на сцената и одухотвореното присъствие пред публика.

 

Всичко това, си има своето обяснение, разбира се и то се крие в ярката личност и аура на всеки един член на групата. И когато тези личности обединят талантите си в една цел, това, което се получава, като краен резултат заслужава адмирации, уважение и цялата обич на хората, ценящи истинските неща. Понеже те го правят за нас, за това да бъдем заедно с тях в онзи по-хубав и извисен свят, където музиката и сбъднатите мечти се сливат…"

 

Забавлявай се!

 


Седмична програма