logo

plovdivclubs.com

Лора Караджова с нова визия в Паша. Криско дойде без Дивна!
Лора Караджова с нова визия в Паша. Криско дойде без Дивна!

Лора Караджова с нова визия в Паша. Криско дойде без Дивна!

публикувана на 27.04.2012 01:39

 

Земята на Пловдив се разлюля вчера под клуб Pasha, не от земетресение, а от компанията на известни хип-хоп и R’n’B изпълнители, като Спенс, Криско, Играта, Лора Караджова, Дамян Попов и Dj Diass. Изпълнителката на "Нека бъде лято" Лора Караджова се появи пред нас заложила на своята нова интересна визия и не пропусна да изпее хитовото си парче за пловдивските фенове, както и заложи още на "Спуснати завеси", което направо взриви бара.

 

Криско се появи на сцената без 14 годишната си партньорка Дивна, която имала тежки уроци и контролни на следващия ден, пошегува се изпълнителя на "Разрешена любов". Той се качи последен, за да може да си допие бутилката, както сам сподели на микрофона. Феновете му обаче не го пуснаха да слезе от сцената и поискаха от него да ги забавлява до края на вечерта. 

 

Майна таун за пореден път показа едно високо ниво на забавление от страна на гостите, които не пропуснаха да се качат на подиума до любимия си изпълнител. Нощта кипеше, а музиката кънтеше и изпълваше атмосферата на целия клуб.

 

Партито бе част от Box TV Тour, което обикаля страната с много звезди от БГ сцената ни и зарежда с емоции и добро музикално настроение всички фенове на хип-хопа. 

 

Очаквайте трейлър от самото събитие в PlovdivCLUBS.com

 

 


Седмична програма