logo

plovdivclubs.com

3 ударни партита в HQ BAR
3 ударни партита в HQ BAR

3 ударни партита в HQ BAR

публикувана на 28.10.2013 01:54

3 поредни ударни вечери ни очакват на 31-ви,1-ви и 2-ри в клуб HQ. Заведението е подготвило  запомнящи се вечери за края на октомври и началото на ноември.

 

 Много настроение, супер костюми, вампири и секси медицински сестри за начало на фиестата. Halloween night в HQ BAR.  Няма да звучи и преувеличено, ако кажем, че заведението ще бъдат едни от  най-добрите в категорията: креативност и декорация в Пловдив.

 

 

Така....изненадите в HQ тепърва предстоят, имайки предвид, че на следващата вечер там ще бъдат момчетата от Central side. те меко казано ще ни накрат да си тактуваме на тяхната музика, да танцуваме без задръжки и да вярваме в бъдещето на българските изпълнители?! Емо, Васко и Марин омагьосват малки и големи със своя чар и присъствие на сцена и това е нещо, което никой неможе да обори. Елата и бъдете част от тяхната магия!



За край на поредицата взривоопасни партита HQ Bar Ви кани на вечер с нашумялото трио DJ MAX & Danny feat. GEORGE ZAIKOV Live Trumpet! Хаус и тромпет.Едно невероятно съчетание на звуци,което довежда музиката до нови висоти. Талантливите диджеи и продуценти от Ellecrtica Recordings са подготвили една приятна селекция от house парчета, върху които ще се "вихри" Георги Зайков.

 

Резултатът от комбинацията между тримата е обединение на класическия инструмент и съвременното звучене на електронния саунд. Можем да го определим единствено като уникално, защото дарява публиката с едно прекрасно съчетание на комерсиалното звучене на House музиката, синхронизирано с разнообразни изпълнения на живо.

 

 


Седмична програма