logo

plovdivclubs.com

HQ бар представя....
HQ бар представя....

HQ бар представя....

публикувана на 18.11.2013 10:00

Каква силна седмица ни предстои само! Този път bar HQ  наистина се е постарал да достигне до всеки пловдивчанин. От заведението са подготвили няколко различни партита.

 

Започваме още в сряда, когато host Felipe ни е подготвил една прекрасна студентска вечер, с много томболи и изненади! Hip-Hop, R§B, Oldschool, Bg и най-големите световни хитове ще разтресат града на тепетата. HQ bar ще се превърне в арена на един от най-лудите купони- студентския.  На събитието ще има страхотни промоции, а входът ще бъде свободен.


Разбира се, вратите на HQ са отворени освен за бъдещите висшисти и  за всички останали. 


Партита продължавта с пълна сила, а в заведението пристига DJ Marto Gavraili. На 22-ри  ви очаква най-якияt купон подтепетата в петъчната вечер- истински емоции, истински горещи страсти и истинска музика. DJ Marto Gavraili е млад талант, който набира скорост с отличните си изяви зад пулта в последните няколко години. 


В събота на почит в бар HQ  ще бъде черната музика. Black saturdays станаха вече традиционни в клуба, а любителите на R'n'B музиката, както и на hip-hop културата, ще имат невероятната възможност да се насладят на едно незабравимо парти, за пореден път!


Забавлявай се!

 


Седмична програма