logo

plovdivclubs.com

14-ти февруари с група Атлас в Библиотеката
14-ти февруари  с група Атлас в Библиотеката

14-ти февруари с група Атлас в Библиотеката

публикувана на 27.01.2015 11:59

 

След като отмине еуфорията около коледните и новогодишни празници идва времето на един друг празник – Празникът на Влюбените. В България все повече се отбелязва 14 февруари като ден на влюбените, но и любителите на виното упорито не отстъпват в тази битка. Трифон Зарезан или Свети Валентин. Мачът на годината - виното или любовта? Всъщност... а защо не музиката.

 

Една от най-известните български групи ще пее за любов в клуб Библиотеката  именно на 14-ти. Така без значение кой празник ще празнувате - на любовта или на виното, със сигурност ще се насладите на хубавата поп и рок музика. Ще чуем класики като "Кукла" , "Играта свърши", "Сляпо момиче", "Есенни цветя", "Капка от любов" иоще много други прекрасни песни от група Атлас.

 

"АТЛАС" е емблематична за българската музика група от страхотни музиканти, с дълга история, съчетала различни стилове, която е задължително да чуем наживо.

 

Разбира се, от клуб Библиотеката са помислили за всичко. Освен музикална програма те са подготвили още много други изненади, подаръци  и специален  конкурс за „Най-красиви думи за любов“.


Резервации телефон: 0888938075 или 0886060681


Седмична програма