logo

plovdivclubs.com

2000 лева събрахa от партито с Bobo and the Gang
2000 лева събрахa от партито с Bobo and the Gang

2000 лева събрахa от партито с Bobo and the Gang

публикувана на 23.09.2014 01:32

 

Bobo&TheGang взеха официално участие в Седмицата на благотворителността в Пловдив с парти в клуб Библиотеката. Концертът бе организиран от младежите от Ротаракт Филипопол. 

 

Събитието започна в уъркшоп, воден от SKILL, койтопоказа на всичкижелаещи как работи грамофона. Показа няколко „хватки“ в дижействането и скречинга.

 

Малко по-късно на сцената се качиха Bobo&TheGang,за да забият рими в препълното заведение. Публика избухна още с качването им на сцената и  предизвика бурни викове и много аплодисменти.

 

Купонът продължи с афтърпарти под звуците на добрия стар рап, селектиран от SKILL, който се погрижи и за доброто настроение на посетителите. Входът за вечерта бе 8 лева, а желаещите да посетят събитието наброяваха около 150 човека. Организаторите събраха общо в кутията(от дарения и вход) 2000 лева, която ще бъде изцяло дарена за каузата.

 

Кампанията бе част от Седмицата на благотворителността (19.09-26.09.2014), организирана от община Пловдив. Средствата от всички събития през седмицата ще бъдат дарени за кампанията за облагородяване на Детската железница в Пловдив, по идея на няколко неправителствени организации.

 

Организатори: Община Пловдив, ДОМЪ НА ПЛОЧАТА, клуб БИБЛИОТЕКАТА, РОТАРАКТ КЛУБ ПЛОВДИВ ФИЛИПОПОЛ, WHAT A MONSTAR! КАПАН ЗА ЧУДОВИЩА

 


Седмична програма