logo

plovdivclubs.com

Беквокалистка на Robin Gibb (Bee Gees) гостува в Пловдив
Беквокалистка на Robin Gibb (Bee Gees) гостува в Пловдив

Беквокалистка на Robin Gibb (Bee Gees) гостува в Пловдив

публикувана на 23.03.2015 10:13

Не пропускайте да се насладите на поредния уникален глас на България, който гостува в Пловдив - тя бе беквокалистка на покойния Робин Гиб от „Би Джийс”, вокалистка на „Дърти Пърчес“.Има издадени албуми с Лили Иванова и още много може да се пише и каже за нея..... Тя е АМАЛИЯ.

 

На 27.03.15 (петък) има само едно място, на което трябва да бъдеш, за да насладиш на енергията, която излъчва самата Амалия. Тя ще бъде на сцената на Piano bar FLAME, заедно с Кирил Пелтеков -Stamely от не безизвестната българска група FORTE .

 

Ще се преплитат фънк, джаз и рок в една вечер, която обещава меломански удоволствия – и за ушите, и за душата. Ако искате и вие да станете част от музикалния свят на Stamely Forte feat. Amalia – заповядайте в невероятнатаб атмосфера на Piano bar FLAME.

 

Amalia е била 1 г. подгряваща певица на Лили Иванова, както и фронт певица на : ALFA, 5 3 8, FORTE, Dirty Purchase и 9г. беквокалистка на Robin Gibb (Bee Gees).


Кирил Пелтеков - Stamely пък от своя страна ек итара, вокал и основател на група FORTE. Има три авторски албума, от които първото мултимедийно CD и първия Blu-ray видео концерт в България. В колекцията му има над 30 авторски видео клипа, изработил 17 авторски уникални китари.

 

Очаквайте много изненади от Flame, специални гости сред които Белослава, Васил Найденов, Графа и още много други. Flame - най-доброто място в Пловдив!

 

Вход:5лв.
За информация и резервации: 0879 677 877 и 
0877 82 83 77

 


Седмична програма