logo

plovdivclubs.com

Библиотеката празнува 3-ти рожден ден
Библиотеката празнува 3-ти рожден ден

Библиотеката празнува 3-ти рожден ден

публикувана на 03.05.2016 11:41

Артклуб Библиотеката празнува своя рожден ден с  парти маратон: 4 дни концерти, 9 групи и купон до зори


Потопете се в ритъма на суинга с чаровното трио Sentimental Swingers, и се оставете на силата на виртуозния джаз с музикантите на Михаил Йосифов секстет.


За всичкив Пловдив, които обичат хубавата музикаи се радват на хубавия живот, Деси, Рони и Вера ще пеят на 13 май 2016 г. в клуб „Библиотеката”. Концертът на Sentimental Swingers е красивата роза в пъстрия ни музикален букет, с който клуб Библиотеката ще отбелeжи третия си рожден ден с поредица от празнични събития между 12 и 14 май.



Създаденипрез 2010 година, “Sentimental Swingers” – Андрония Попова, Десислава Андонова и Вера Шандел, заедно с музикантите от секстета на Михаил Йосифов, съживяват златните години на суинга, припомнят красотата на джаза, изпълват с нов живот градската песен. Стилът им е запазена марка за изключително забавление, а концертите им са въздействаща смес от чиста емоция и заразителен ритъм, които могат да задоволят всички сетива на публиката.



Пригответе се за дълга вечер с продължение на DJ swing party. Вратите отварят в 21.00, а местата са ограничени. Вход 15.00



Билети може да закупите в "Билетен център" пред общината, кафе "Малката кафе Библиотека " кв" Капана", уиски бар "САНДЪКЪ". Резервации на места и капаро в клуба и на 0888938075 Дрес код в унисон на времето и епохата на суинга.


ВИЖТЕ цялата програма за рождения ден на клуба:


ЧЕТВЪРТЪК
============
1. The Doctors
2. Кирилица
3. Ivory Twilight с гост изпълнител Коцето Кацаров

ПЕТЪК
=========
SANTIMENTAL SWINGER

СЪБОТА
==========
1. Wild Horses
2. Ренегат
3. The FourTones

НЕДЕЛЯ
==========
1. Кореком
2. Nameless Day Ritual



Седмична програма