logo

plovdivclubs.com

Библиотеката представи силна програма за следващия месец
Библиотеката представи силна програма за следващия месец

Библиотеката представи силна програма за следващия месец

публикувана на 21.09.2016 10:44


Rock'n Roll НОЩ 2016 в Библиотеката


Артклуб Библиотеката обяви своята програма за месец напред. Много разнообразие и забавление очакват пловдивчани,а  събитията са така подбрани, че всеки може да намери по нещо за себе си.

 

На 24-ти клубът ще вземе участие в дванадесетото издание на НОЩТА с музикална битка между Петко и Nixon. Спорът е за това, коя рок музика е по-добра! Британската или Американската. Като защитник на US Рока, Петко ще преложи едни от най-яките Американски банди и изпълнители. От другата страна Nixon ще се опита да го премаже с цялата мощ на британската музика.


На 1-ви октомври пънк-рок бандата ОГИ 23 ще направи концерт в артклуба и обещава вечерта да бъде запомнена. С безкрайната си серия от летни хитове като „Добър вечер", „Почивка" и „3 пръста уиски", ОГИ 23 ще донесат лятото обратно в Пловдив. Момчетата определено има какво да представят на сцената на клуба, тъй като през месец май излезна новия им албум. Освен тракове от него, те ще  изпълнят и най-известните си хитове, в които се пее за лято, море, пясък и бира.


Джанго Зе, Есенен салса бал, Jazz Boudoir и още много други изненади ви очакват. Разгледайте програмата на заведението по дни:

 


Седмична програма