logo

plovdivclubs.com

Благотворителен концерт за Таня Лулчева в Библиотеката
Благотворителен концерт за Таня Лулчева в Библиотеката

Благотворителен концерт за Таня Лулчева в Библиотеката

публикувана на 26.05.2015 10:50

 

Едни от най добрите музиканти под тепетата се събират на 29-ти за Благотворителен концерт за набиране на средства с помощ на Таня Лулчева.

 

Таня Лулчева, която всички знаем като звездата в аеробиката на България, страда от туморно образувание, което се намира недалеч от сънната артерия. От спортния клуб, където работи младата инструктура създадоха фейсбук страница „Тотална подкрепа - Таня ние сме с теб“, където се публикува актуална информация за благотворителните инициативи, които Клуб Тотал Спорт и инструкторите там  организират в полза на Таня.

 

В момента Таня е настанена в клиника във Франция, където са й назначени 6 курса на химиотерапия. Два от тях вече са преминали. Предстоят й още четири. За целта семейството й се нуждае от сума, непосилна за тях.

 

„Таня е истински боец, винаги усмихната и положителна“, така описват близки и познати инструкторката. Таня също така е и майка на красива  госпожица на едва 9 годинки.



В концерта този петък ще се включат добре познатите на пловдивчани Тони Караатанасов, Момчил Николов, Ивайло Манев, Едит Унджиян, Христина Търновска, Пола Кутманова, Мария Иванова Мериан, Виктория Димитрова, Димитър Ангелов Удо, Костадин Костадинов, Димитър Михов (IVORY TWILIGHT).



Входът за концерта ще бъде пожелателен на стойност 10 лева, но всеки може да остави колкото прецени в специална кутия,която ще бъде поставена на входа.

 

Може да дарите средства и о по банковата сметка на Таня:


Таня Стоева Лулчева
сметка в български лева номер: 02/0000000022582748
IBAN: BG49STSA93000022582748
BIC: STSABGSF
Банка ДСК


Седмична програма