logo

plovdivclubs.com

BOBO AND THE GANG на официалното афтърпарти на Капана фест
BOBO AND THE GANG на официалното афтърпарти на Капана фест

BOBO AND THE GANG на официалното афтърпарти на Капана фест

публикувана на 10.10.2016 05:06

 

Музиката е движещата сила на Капана фест и този факт се доказва и през настоящото издание, което ще се случи на 14, 15 и 16 октомври в едноименния творчески квартал на Пловдив. Първото официално афтърпарти от музикалната програма на фестивала ще се състои в клуб Библиотекатана 14-ти.

 

BOBO AND THE GANG представлява един от малкото в нашата история хип-хоп и соул проекти с формация от инструменталисти на живо. Освен фронтменът Бобо (вокали), в списъка от музиканти влизат Ангел Дюлгеров (китара), Стойко Милев (бас-китара), Ивайло Стайков (клавишни), Росен Ватев (барабани), Борис Спасов (програминг) и Яро (бек-вокали). Момчетата от бандата показват своето виждане за този стил с истински и издържан авторски сет на български език.



Съставът свири за първи път заедно през 2010 г. в София. За четири години BOBO AND THE GANG се утвърждава като една от най-впечатляващите актуални групи у нас. Свирили са на една сцена с изпълнители като KRS One, Jessey J, Ms. Dinamyte, Tinie Tempah, Busta Rhymes, Black Street и други. В началото на 2014 г. бандата пуска официално в Youtube първия по-рода си Hip-Hop концерт от поредицата StudioLive, продуциран от барабанистът Росен Ватев, съвмесно с C.T.P Records.

 

Музикалната програма на Капана Фест можете да видите ТУК

 


Седмична програма