logo

plovdivclubs.com

Бог Рок в бара с Филип Аврамов
Бог Рок в бара с Филип Аврамов

Бог Рок в бара с Филип Аврамов

публикувана на 14.03.2014 02:59

 

Една изключителна вечер изживя екипът на Plovdivclubs снощи в клуб „Библиотеката”, където по традиция се състоя вечер на клубния театър. На сцената на заведението актьорът Филип Аврамов представи своя музикален моноспектакъл „Бог Рок“. Като всяко музикално шоу и това е замислено и поставено там, където му е мястото – в истински бар.

 

След като го бяхме виждали в сериала "Домашен арест", не се и се съмнявахме  в дарбата на Аврамов на комик и това, че вечерта ще е гарантирано забавна. Това, което ни изненада в този нетрадиционен one-man спектакъл бе музикалният рок коктейл, забъркан с ритъма на Muddy Waters, John Lee Hooker , Whitesnake, Metallica и AC/DC.

 

Едночасовата авантюрата, наречена „Бог Рок“ ни показа НЕЯ- музиката, която бе и главно действащо лице, и как тя не се съобразява с пол, раса, политика, интереси и няма езикови ограничения.  Пловдивската публика, дошла в Библиотеката имаше възможността да се пренесе в един свят изпълнен с „дяволска“ музика и много смях.

 

Аварамов и компания непропуснаха да си кажат „Наздраве“с гостите в заведението. След представлението, публиката имаше удоволствието и да попее караоке с актьора.

 

Амбицията на собствениците на клуба е да го превърнат в истински арт център и поради това, приятните изненади за публиката не спират до тук. Ако не може да решите къде да отидете – на бар, на рок концерт или на театър – можете да посетите и трите едновременно – само в клуб Библиотеката!

 

ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА НА ЗАВЕДЕНИЕТО.

 

 


Седмична програма