logo

plovdivclubs.com

D2 търсят ледени момичета в Библиотеката
D2 търсят ледени момичета в Библиотеката

D2 търсят ледени момичета в Библиотеката

публикувана на 30.01.2017 10:46


D2 поемат на традиционнотo си зимно турне, с което ще разтърсят редица градове в България

 

Една от най-обичаните рокбанди на България - D2 ще гостува в клуб Библиотеката

 

Дидо, Митко, Сашето и Васето ще направят първото си изпълнение за годината пред вярната пловдивска публика. Момчетата ще разтърсят Пловдив на 17-ти февруари с вечните си хитове, които ги направиха толкова известни. Концертът на емблематичната рок-банда е част от техния Winter Tour 2017.

 

D2 ще доставят удоволствие на феновете, пеейки вечните си незабравими хитове „Нямаше кой да ни каже”, „Ледено момиче”, „Две следи“, „100 години”, както и най-добрите песни от последните им студийни албуми “6” и „Феникс“.Феникс се казва и последният албум на D2, който рокаджиите представиха в 5 поредни вечери в  края на 2015-та, в  различни градове на България.



Неизчерпаемата енергия, прекият контакт с публиката и фантастичните шоута са запазена марка на култовата рок-банда.  Емоцията от последния концерт в клуб Библиотеката в края на 2015-та все още тресе групата и тя няма търпение да изпита отново срещата с вярната си публика.

 

Концертът ще започне около 23 часа, а входът за нощта с D2 ще бъде 10 лева.

 

СНИМКИ от миналогодишното участие на D2 в Пловдив може да видите в галерията на сайта за нощен живот на Пловдив plovdivclubs.com 


Следете хубавите музикални събития под тепетата ТУК



 


Седмична програма