logo

plovdivclubs.com

Данчо Караджов в Библиотеката: Никога не е късно за любов (снимк
Данчо Караджов в Библиотеката: Никога не е късно за любов (снимк

Данчо Караджов в Библиотеката: Никога не е късно за любов (снимк

публикувана на 07.06.2014 02:18

 

"Късно е, няма обратен път назад,

късно е всеки живее в собстен свят.

Късно е наша нецсъдната мечта,

невъзможен порив се оказа любовта..."

се пее в едноименната песен на група Сигнал. Оказа се, че когато говорим за години, любов, музика и фенове... всъщност, никога не е късно и няма несбъднати мечти.

 

Легендарните или рок динозаврите, както ги наричат от група "Сигнал" препълниха Библиотеката снощи за първия рожден ден на арт клуба. Заведението едва побра желаещите да видят Данчо Караджов и компания, а някои от гостите дори се наложи да стоят прави мирно до вратата. Младо и старо пя, танцува и се забавлява със знамениете музиканти, а настроението, което витаеше във въздуха бе неописуемо.

 

Още с излизането на легендите на сцената, хората буквално взривиха атмосферата от викове и скандирания. Бурни аплодисменти следваха след всяко парче изпълнено от рокдинозаврите, а шлагери като „Сбогом“, „Лодка ли е любовта“, „Липсваш ми“ се пееха наняколко гласа, поради огромното желание на фенове да пеят заедно с музикантите.

 

Група Сигнал, гостува в клуб Библиотеката, послучай първият рожден ден на заведението. След много успешна година, артклубът направи сериозна заявка за едно от най-добрите и различни места в Пловдив, създаде много приятелства и остави назабравими спомени под тепетата.

 

Желаем им още по-успешен втори сезон и още много нови сърца да покорят.

 

Следващият уикенд в клуб Библиотеката гостуват Billy The Kid &Lexus


Разгледайте цялата програма тук


 


Седмична програма