logo

plovdivclubs.com

ДИМИТЪР ГЕРГАНОВ в клуб Библиотеката
ДИМИТЪР ГЕРГАНОВ в клуб Библиотеката

ДИМИТЪР ГЕРГАНОВ в клуб Библиотеката

публикувана на 22.01.2014 10:59
 
КЛУБ БИБЛИОТЕКАТА – ПЛОВДИВ ще има удоволствието и привилегията да представи ПИСАТЕЛЯ ДИМИТЪР ГЕРГАНОВ И НЕГОВИЯ РОМАН „В СЯНКАТА НА БОГОВЕТЕ, ВОЙНАТА ЗА ТРАКИЯ" НА 23 ЯНУАРИ, ЧЕТВЪРТЪК, ОТ 19 ЧАСА.
 
Станете част от вечността с най-горещата книга на 2014-та!„В сянката на Боговете” е епична сага за жестоки битки, коварни интриги и дръзки предизвикателства. Гордите траки и безмилостните гърци са вкопчени в смъртоносна прегръдка из полята на Тракия.
 
В титаничния сблъсък на воли и метал няма място за отстъпление, нито за прояви на милост. След смъртта на Стария Севт, Тракийският съюз е отслабен от стари вражди и нови съперничества. Ще успеят ли шепа герои да спрат неизброимата армия на генерал Одисей, или одриси, беси, мизи, трибали, серди и кикони ще се пръснат като пилци? Зрелищни обсади и коварни засади, ще ви оставят без дъх до мига на финалната битка.


Войната между хората обаче е само проекция на титаничния конфликт между Олимпийските Богове и техните колеги от Тракийския Пантеон. Всички средства са разрешени в името на крайната цел – окончателната победа. Всесилният Зевс протяга граблива ръка към чужд патрониум, обладан от бясна амбиция. Неговият антипод Збелсурд и хитрецът Сабазий имат своите планове, с които се надяват да се противопоставят. Сметките на всички обаче може да излязат грешни, защото се появява нов неочакван играч.

Все някой ще изтегли "късата клечка", но кой? „В сянката на Боговете” е разтърсваща история за силата на любовта и истинската цена на приятелството. От Царството на Мрака през приказната Тракийска гора, в компанията на митични същества, Героят открива шокиращи тайни, които ще променят не само него, а целия познат свят. Очакват ви 376 страници пиршество на духа, поднесени в неподражаемия стил на Димитър Герганов. И това скъпи приятели е само началото!


ВХОД СВОБОДЕН


Седмична програма