logo

plovdivclubs.com

Димитър Калбуров представя книга в Библиотеката
Димитър Калбуров представя книга в Библиотеката

Димитър Калбуров представя книга в Библиотеката

публикувана на 29.11.2016 09:47

 

След успеха на дебютния роман "Мамка му", Димитър Калбуров е готов с чисто-ново заглавие. Представянето на книгата ще започне от Пловдив на 14 декември, когато в клуб Библиотеката, авторът ще бъде в компанията на Кирил Ефремов, Живко Джуранов, Ясен Козев и Гери Турийска.


В събота, на 17 декември ще бъде и официалното представяне в София в Carrusel club, където ще се състои едно пълно издание на Пощенска кутия за приказки, изцяло написано от Димитър Калбуров.

 

По време на представянето на книгата в Пловдив срещу закупения билет ще получите безплатно книгата, която е на редовна цена 12лв.

 

Телефонът, на който можете да направите своите резервации е 088 893 8075.

 

Пощенска кутия за приказки" е литературен формат, който от 2010 г. дава сцена на начинаещи български автори. Димитър Калбуров е един от най-популярните и харесвани автори от проекта. Дебютният му роман "Мамка му" е забавна история за всичко, на което се подлага един човек в името на любовта и секса.

 

Литepaтypният пpoeĸт „Πoщeнcĸa ĸyтия зa пpиĸaзĸи” ce paждa oт въoбpaжeниeтo нa Гepи Typийcĸa - тeĸcтoпиceц, пeвицa, вoдeщa нa paдиo пpeдaвaнe и…  Oт 2010 г. тoй дaвa cцeнa нa нaчинaeщи бългapcĸи aвтopи. Иницaтивaтa зaпoчвa cяĸaш нa шeгa, нe ĸъдe дa e, a нa eднo ĸнижнo пpeдcтaвянe. Cъбpaнитe тeĸcтoвe ca пpoчeтeни пpeд пyблиĸa oт извecтни личнocти. Ocтaнaлoтo e иcтopия, oт ĸoятo мoжe дa cтaнeтe чacт...



Седмична програма