logo

plovdivclubs.com

Двучасов бис за ПИФ след tribute на Depeche mode (снимки и видео
Двучасов бис за ПИФ след tribute на Depeche mode (снимки и видео

Двучасов бис за ПИФ след tribute на Depeche mode (снимки и видео

публикувана на 10.11.2015 10:07

P.I.F. с над двучасов лайв след края на своя tribute на Depeche в Библиотеката този уикенд


Група P.I.F. изнесе уникален tribute на легендарните Depeche тази събота. Със сигурност концертът ще бъде запомнен, като най-посетеното събитие за трите години, откакто същестува клуба в града под тепетата. Феновете на английската банда бяха окупирали Библиотеката още от 20:00 часа, а до началото на концерта в 23:10 вече нямаше как да се влезе през вратата на клуба. 

 

Всички присъстващи пяха, танцуваха и се забавляваха с Димо и компания, които не спряха за минутка  и за около 3 часа слезнаха от сцената само веднъж за кратка пауза.

 

„Това, което правят Depeche на концертите го правят с 8 компютъра, ние имаме един, но ще се постараем да се доближим максимално до тяхното звучене. Постарали сме се с най-доброто от техните парчета, но при тях всичко е хит“, сподели Димо преди началото на лайфа. Емблематичните за легендарната банда парчета бяха обилно „поляти“ от публиката с бира. Музикантите, направиха вълнуващ концерт с интересни импровизации върху най-популярните им композиции, поднесени с интелигентно сценично поведение.

 

 

 

Малко бе нужно на вокалиста, заедно с Иван(китара), Юри(китара) и Мартин(ударни) да докарат феновете до състояние на еуфория. Звучаха „Колело“, „Приказка“, „Вали“, „Свято“, „Усмивка“, „Юли“ и още много други, а Димо отказа да слезе от сцената, подтикнат от крещяшата публика „Още! Още!“

 

Емблематичните за легендарната банда парчета бяха обилно „полети“ от публиката с бира,  в която мнозина намираха прохлада. Музикантите, направиха вълнуващ концерт с интересни импровизации върху най-популярните им композиции, поднесени с интелигентно сценично поведение.

 


Седмична програма