logo

plovdivclubs.com

Един нетрадиционен one-man спектакъл на Филип Аврамов
Един нетрадиционен one-man спектакъл на Филип Аврамов

Един нетрадиционен one-man спектакъл на Филип Аврамов

публикувана на 05.03.2014 01:14

Ако ви се гледа спектакъл с много смях, ако ви се лудее на яка рок и блус музика то определено резервирайте вечерта си на 13-ти март за „Бог Рок” и клуб Библиотеката. Даниел Рашев създава свежарски текст с много хумор и за нула време в проекта са въвлечени: режисьорът - Петър Калчев, пианиста Красимир Спиридонов, Венцислав Велев – китара и човекът, който може да разсмее всеки – Филип Аврамов.

 

Тук обаче той ще пее, ще свири на китара, ще свири и на хармоника, и ако и това не ви е достатъчно то се подгответе за много смях, докато Филип ви разказва за корените на... „Дяволската музика”. Всъщност именно тя - музиката е и главното действащо лице. Онази „забранената” от 60-те,70-те, заради която можеше да си изпатиш и също като „забранения плод” става все по-търсена и слушана! Такова ще е и настроението на „Бог рок”! Бунтарско и изпълващо ни с кеф, защото ще слушаме и пеем Muddy Waters, Nirvana, Joe Kocker, Whitesnake, James Brown и още много рок и блус идоли.

 

И така... една страхотна комбинация от рими и ритми, ще видим в „Бог Рок”- музикално-театрален пърформънс, специално създаден за бар.... 13-ти... клуб Библиотеката от 19 часа!

 


Седмична програма