logo

plovdivclubs.com

Иванов и Йордановден в Библиотеката
Иванов и Йордановден в Библиотеката

Иванов и Йордановден в Библиотеката

публикувана на 04.01.2017 03:20

 

Още през първата седмица на Новата 2017-та година в клуб Библиотеката ще бъде интересно. Заведението бе от първите,които обявиха своята програма за месец януари, а през първия уикенд в Библиотеката ще има две интересни лайф вечери.

 

Специално за всички именици на 6-ти и 7-ми в Библиотеката ще гостуват местни изпълнители. На Йордановден 6-ти, Mss Elly & The Orchestra ще излезнат на сцената на Библиотеката с  първия за годината си концерт. Те ще ви пренесат в романтична и приятна обстановка, спокойствие и уют след шумно отминалите празници. Ще има малко авторство, любими кавъри и прекрасно настроение с много усмивки.


На сцената ще бъдат: Елка Мухова - Mss Elly –вокал, Никола Nixon Джоков - китара/беквокал, Радослав Паунов - бас китара и Владислав Христев – ударни.

Вратите отварят в 21.00, а входът за вечерта ще бъде на стойност 5 лв.

 

На Ивановден в клуба ще гостува проектът "Приятели". Проектът „Приятели“ е направен само и единствено за забавление“,  споделя Ивайло Манев.“Хора, които са идвали с леко предубеждение, остават до ранните часове на нощта, което за мен е добра оценка“.  „Името на проекта идва от името на клуба „Приятели“, но всъщност и в реалния живот ние сме си такива“. Повече за тях прочетете ТУК 

 

Цялата програма на клуб Библиотеката следете ТУК

 


Седмична програма