logo

plovdivclubs.com

Ivory Twilight събират ИЗХОД в Библиотеката
Ivory Twilight събират ИЗХОД в Библиотеката

Ivory Twilight събират ИЗХОД в Библиотеката

публикувана на 25.05.2014 09:47

 

Много рок, нов албум, смях и усмивки - така премина събота вечер  в клуб Библиотеката. Гости в заведението на традиционните съботни лайфове бе рок-групата Ivory Twilight. Те представиха парчета от новия си албум "Седем" абсолютно на живо, като кулминацията бе с най-новата песен "Време за любов". Освен тях чухме и някои от по-старите им песни, които пожела публиката.

 

Ivory Twilight  излезе на сцената в състав Д. Михов – китари; Светослава – вокали; Димитър Димитров - китари; Виктория - вокали; Косьо – ударни; Димитър – Удо Ангелов – бас, вокали. Рокаджийте ни забавляваха от сърце, въпреки че вечерта на размисъл преди евроизборите днес. Малко след 00;00 часа Удо избухна: "Стига сте размишлявали за тези избори, време е да избухвате, край на алкохолния режим", пошегува се вокала на групата в типичен свой стил и се качи на тонколоната пляскайки високо с ръце. 

 

 

Първата седмица на юни ще се състои и мини фестивала на Библиотеката по случай 1-я рожден ден на клуб. На сцената ще се качат рок динозаврите от Сигнал (6.06), а ден след това в клуба ще забият и Cofein (7.06).

 

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК.

 

 

 

 


Седмична програма