logo

plovdivclubs.com

Клуб Библиотеката ви атакува през юни
Клуб Библиотеката ви атакува през юни

Клуб Библиотеката ви атакува през юни

публикувана на 27.05.2014 09:59

 

В началото на юни клуб Библиотеката навършва 1 година.  По този повод от заведението са подготвили много изненади и специални гости, с които да ви "почерпят". Празненствата ще бъдат едноседмични, като всяка вечер ще бъде тематична и различна.

 

На 4-ти юни(сряда) за любителите на латино ритмите, клуб Библиотеката е поканил Ire Vasquez за един специален мини-латиноконцерт. Следва вечер посветена на театъра в четвъртък. Както знаете, клубът се превръща в театрална сцена всяка седмица и стана дом на много актьори от цяла България. За рождения ден заведението ще бъдат представени 2 представления- "Моето име" и "Бог рок" с Филип Аврамов.

 

В петък (6-ти юни), рок динозаврите Сингнал ще се качат за първи път на сцената на Библиотеката. Ще чуем на живо незабравимите и вечни "Да те жадувам","Сбогом", "В друго време, в друг свят" и още много от легендарните Сигнал.

 

В съботната лайф вечер в заведението ще се развихрят пловдивските Cofein. Едит и компания ще свирят много авторска музика, както и кавъри на Linkin Park, Paramore, Limp Bizkit, 30 sec. to Mars, Guano Apes, Stone Sour и други.

 

И това не е всичко! Изненадите тепърва предстоят. На 14-ти в заведението ще гостуват башмайсторите Били Хлапето и Luxus! Забавлявай се!


1 година интелигентно забавление в зона свободна от чалгата! Клуб Библиотеката!

 


Седмична програма